MASSZÁZS

spa

Képzett gyógymasszőreink kezeiket „műszerként” használják annak érdekében, hogy vendégeink közérzetét javítsák, illetve egészségügyi állapotukat pozitívan befolyásolják. A masszázs lazító és egyúttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra, felélínkíti a vérellátást, helyreállítja a bőr funkcióit, és a nyirokáramlást.
 

Masszázsaink

Svéd masszázs

A svéd masszázs különböző mozdulatsorokból áll: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és rezegtetés, melyek mindegyike terápiás hatással bír. A svéd masszázs elsődleges hatása a helyi keringés fokozása. Ez a vénás vér visszaáramlásának fokozódásában is megnyilvánul, ami csökkenti a szív terhelését. A vérellátás javulásának további eredménye a bőr rugalmasságának, az izmok vérellátásának fokozódása, ezen kívül kedvezően hat a légzőközpontra és a vegetatív idegrendszerre is.

Gyógy masszázs

A gyógy masszázs célja a problémás testrész vérellátásának javítása, a helyi fájdalomcsillapítás és a mozgásképesség helyreállítása. A gyógy masszázs segítségével felgyorsítható a gyógyulás a gyógyulás bizonyos mozgásszervi betegségekből, a gyógyszeres kezeléstől való függőség csökkentése mellett. A masszírozáshoz használt olaj fokozza a fájdalomcsillapító hatást, és elősegíti a mozgásképesség visszaállítását

Alakformáló masszázs

A masszázsnak ennek a fajtájánál ütő és nyújtó mozdulatokkal érik el, hogy az izmok a lehető legjobb kondícióba kerüljenek, és a sérülés lehetősége minimálisra csökkenjen. Verseny után az izomfájdalom enyhítésére is alkalmas. Ideális sportolás, edzés előtt és után.

Talpmasszázs

A talpreflexzóna-masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában.

Revitalizáló, frissítő masszázs

A revitalizáló masszázs esetében az energikus gyúrás és dörzsölés hatására az izmok ellazulnak, vérellátásuk javul. A masszázs új energiával tölti fel a testet és a lelket.

Fejmasszázs

A fejmasszázs együttműködik a keringési-és idegrendszerrel, meggyorsítja az oxigén dús vér eljutását a nyak, a fej, és a váll felszíni, és mélyen fekvő szöveteihez. Hatást fejt ki a nyirokrendszer működésére, segít eltávolítani a szövetekből a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Oldja a feszültségeket, segít alvászavaroknál és egyéb problémáknál. Rendszeres kezelés esetén hajunk egészséges, ragyogó fényű

Relaxáló masszázs

Finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt. A masszázst speciális olajokkal végezzük, így nemcsak az érintések hatnak, hanem a felszívódó anyagok is. A stressz oldó, görcsoldó, nyugtató hatású - tiszta növényi aromák -, az idegrendszerre nyugtató hatást gyakorolnak.

Stresszoldó masszázs

Különleges élmény, amikor négy összeszokott kéz egyedi technikával masszírozza át az egész testét. A svéd és az aromaterápiás masszázs egyvelege, tökéletes felfrissülést biztosít Önnek. Miközben belefeledkezik a kezek táncába, ellazulnak izmai és minden gondja feledésbe merül.

Lávaköves masszázs

Ki ne találkozott volna már azzal az érzéssel, mely kételyeket ébreszt bennünk a masszázs iránt. Idegen ember, idegen helyen, le kell vetkőznöm, és még sorolhatnánk. Most itt az alkalom, hogy ne egyedül kelljen ezzel a problémával megküzdeni. Gátlásait oldhatja párja, vagy kedves ismerőse, barátja, barátnője jelenléte, aki Önnel tart egy felejthetetlen ellazulás élményének erejéig. Masszázsaink, kezeléseink közül bármelyik választható párban, hiszen párosan szép az élet!

Kismama masszázs

A várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak a tökéletes ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére. Az egyre jobban előre domborodó pocak egyensúlyozására a derék tájéki homorulat jelentősen fokozódik. A kismama masszázs ezért elsősorban a fájdalmak enyhítését és az ellazulást szolgálja. A masszázst csak a terhesség harmadik hónapja után szabad alkalmazni, amikor a magzat kissé már megerősödött!

Aromaolajos masszázs

Az aromaterápia ősi módszer, már a régi egyiptomi orvosok is használták a különböző növényekből kivont illóolajokat gyógyításra. Az aromaterápia elsődleges célja a test és a lélek új életre serkentése és megtisztítása. Elemei az inhalálás, az illóolajok alkalmazásával történő fürdés illetve a velük végzett masszázs. Az aromaolajok a könnyed, simogató masszírozás hatására könnyen felszívódnak a bőrbe és a szövetekbe, illatuk átitatja az érzékeket. Ez a speciális masszázs méregteleníti a nyirokrendszert és a testi-lelki kiegyensúlyozottságot szolgálja. Ezzel a módszerrel számos panasz enyhíthető: például a stressz okozta tünetek, a migrén, egyes bőrelváltozások vagy a szorongás.

TESTKEZELÉS I

Body peeling
A test ledörzsölésével eltávolíthatók a bőrfelületről az elhalt hámsejtek, és javítható a bőrszövet vérellátása. Miután nedves, speciális őrleményből készült keverékkel elvégezzük a ledörzsölést, zuhanyzás után meleg pakolásba burkoljuk az egész testet. Bőrszépítő, méregtelenítő, keringésjavító hatású kezelés.

TESTKEZELÉS II

Iszap kezelés bőrszépítésre vagy reumás panaszokra
Holt-tengeri fekete ásványi iszap, természetes állapotában. Ezeknek az ásványi anyagoknak a kombinációja enyhíti az izületek gyulladását, az izomfájdalmat és a horzsolásokat. Csökkenti a reggeli fáradtság érzését, amely elsősorban a sokizületi gyulladásban szenvedőknél jelentkezik. Ez a különleges kombináció továbbá segíti tisztítani és megóvni a bőrt a mindennapi káros hatásoktól szennyeződések, nap.

TESTKEZELÉS III

Aromás Spa karcsúsító kezelés
Már az első kezelés után a következő eredményeket tapasztalhat: könnyűség érzése, simább bőr, feszesebb, csinosabb és szálkásabb test. A vízelvezető hatásnak köszönhetően A szövetekben rekedt víz a "hideg" pakolás hatására kiürül, így lábai karcsúsodnak. Minden karcsúsító kezelés egy 20 perces masszázzsal zárul. A kellemes közérzetet, a karcsúsodást és a szövetek méregtelenítését, az illóolajok jótékony hatása segíti elő.