Szabadidős szolgáltatások

szabadidőpark

Szabadidős Szolgáltatások

kerékpározás

Kerékpározás

Parkunk kerékpárúthoz is csatlakozik. Ez irányú lehetőségek érdekében természetesen kerékpárok is bérelhetők nálunk. Váltós szerkezettel felszerelt kerékpárjaink a leghatékonyabb emberi erővel hajtott eszközök. Komoly izommunkát igényel, fejleszti a tüdőt, és rengeteg kalóriát tud elégetni. A hasnak is jót tesz, mert a megfelelő testtartás fenntartásához a hasizmok megfeszítése is szükséges. A derék és a láb izmainak edzésében is eredményes, mert ezen testrészek izmait is fokozottan igénybe veszi.

jogging

Jogging

A kocogás valóban csodákat tesz. Elégedettebb lesz, könnyebben veszi az akadályokat, az élet minden területén. A rendszeres futás egészséges: erősíti a szívet és a keringést, növeli az izom tömeget, továbbá zsírt éget el. A jogging szinte kicseréli az embert, kezdjen máris hozzá. Ha korábban sokáig nem sportolt, az izületeknek és a szalagoknak hozzá kell szokniuk a megterheléshez. A csoportos kocogás még szórakoztatóbb.

tenisz

Tenisz

A Park 2db salakos, öntözőrendszerrel ellátott teniszpályája minden igényt kielégít. A tenisz kiválóan erősíti a karokat és a lábakat, de a derék és a csípő is részt vesz a mozgásban. Ezen kívül remekül fejleszti a kondíciót és a koncentrálóképességet. Egy órás játék alatt szervezetünk 400 kalóriát éget el. Automata labdaadogató gépünk segítségével partner nélkül is gyakorolhatnak vendégeink.

asztalitenisz

Asztalitenisz

Bármelyik korosztály űzheti ezt a remek sportot. Javítja a kondíciót, hatékonyan erősíti a kar és a felsőtest izmait. Egy órai pingpongozással 250-300 kalóriát égetünk el. Idelátogató társaságok túltengő versenyszellemüket kiélhetik e nagyszerű sportban. Mindent biztosítunk a jó hangulathoz.
Kérjük kedves vendégeinket, asztali teniszezési szándékukat előre jelezzék.

lengőteke

Lengőteke

A játék lényege, hogy egy zsinóron függő 2,8 kg-os golyóval minél több bábut kell eldönteni. Nagyon érdekes, jó állóképességet , továbbá jó koncentrálókészséget igénylő játék.

tai-chi

Tai Chi

Az „árnyékboksz” művészete kb. 2000 éves múltra tekint vissza. A gyakorlatok célja az emberben rejtőző ellentétes erők, a Jin és a Jang harmóniájának megteremtése, a belső kiegyensúlyozottság és vitalitás elérése. A hagyományos kínai orvostudományból eredő gyakorlat az önvédelem meditatív elemeiből és mozdulataiból tevődik össze, s árnyékboksz néven ismert. A folyamatos és egyben erőteljes mozdulatok elindítják az emberi energia, a qi (csi) áramlását, enyhítve ezzel a panaszokat, és gyógyítva a betegségeket. A thai chi kiválóan alkalmas az állóképesség fejlesztésére ill. megőrzésére, és bármely korosztály számára elsajátítható. Térdpanaszok, (meniszkuszsérülés, szalagsérülés, kopás) és csípőizületi károsodások esetén nem ajánlatos a végzése
Időpont egyeztetés szükséges